آسانسور خانگی (Home Lift)
فهرست مطالب این صفحه
آشنایی بیشتر با آسانسور خانگی یا Home Lift
آسانسور خانگی (home lift) از جمله آسانسور هایست که داخل خانه برای مصرف شخصی استفاده میشود . در خانه های ویلایی دوبلکس یا تریبلکس به خاطر اینکه طبقات را با پله جا به جا نشوند از آسانسور داخل خانه استفاده میکنند .
مشخصه مهمی که آسانسورهای هوم لیفت دارند زیبایی آنهاست که نقش مهمی در طراحی داخلی ساختمان دارد . تمام اجزای ظاهری آسانسور مثل کابین ، در ، تونل یا مسیر حرکت کابین ، دیواره های خارجی و … به گونه ای طراحی میشوند که ظاهری شیک و مدرن به فضای داخلی خانه میدهد .
آسانسور هوم لیفت معمولا در تعداد توقف کم اجرا میشود (حداکثر 3 طبقه) . ظرفیت آسانسور های خانگی 225 کیلوگرم (2 الی 6 نفر) می باشد . به این آسانسورها اصطلاحا مینی آسانسور هم می گویند .
اداره های خصوصی ، کارگاه ها یا کارخانه هایی که قسمت اداری و کارگاهی در یک محل میباشد و آسانسور بخشی از طراحی داخلی ساختمان شده از دیگر موارد مصرف آسانسور خانگی هوم لیفت میباشد .
انواع آسانسورهای خانگی (هوم لیفت) و روش های نصب آن
آسانسور های خانگی بسته به سلیقه طراح یا آرشیتکت ساختمان در طرح های مختلفی تولید میشود که زیبایی خاصی به خانه های لوکس شما میبخشد و میتوان کاملا بصورت سفارشی تولید کرد .
میتونیم تونل و کابین آسانسور را به صورت گرد یا مربعی تولید کنیم . دیواره های خارجی و کابین میتونه از جنس توری فلزی یا استیل باشد . همچنین میتونیم به صورت شیشه ای یا پانوراما بسازیم و آن را کاملا هوشمند طراحی کنیم به طوری که با یک ریموت حرکت آسانسور را داخل خانه کنترل کنیم ، از مشاوران ما در فیدار آسانسور در مورد طراحی آسانسور خانگی خود با توجه به فضای تعیین شده رایگان مشاوره بگیرید .
آسانسورهای هوم لیفت به سه روش نصب و اجرا میشوند که هر کدام مزیت هایی نسبت به م دارند . در ادامه به معرفی آنها می پردازیم .
1- هیدرولیکی
به خاطر طبقات کم می توان از سیستم هیدرولیک در نصب و راه اندازی این مدل آسانسور ها استفاده کرد . مهمترین مزیتی که آسانسور خانگی هیدرولیک نسبت به نوع کششی دارد ، این است که هیچ گونه اتصالی در روی کابین وجود ندارد . در جاهایی که ارتفاع سقف تا سقف کابین کمتر از 180 سانتی متر باشد باید از موتور و جک هیدرولیکی برای آسانسور هوم لیفت استفاده کرد .
در صفحه آسانسور هیدرولیک میتونید بیشتر با این آسانسور ها آشنا بشید .
2- کششی
آسانسور خانگی کششی نیازی به اتاق مجزا برای موتور آسانسور ندارد و به صورت Room Less نصب میشود . اما باید توجه داشته باشیم که فاصله سقف ساختمان تا سقف اتاق کابین حداقل 180 سانتی متر باشد .
در این روش کابین توسط نیروی محرکه ی موتور گیرلس ، فلکه هرزگرد روی کابین و سیم بکسل جا به جا میشود اما نکته اینجاست که تمام تجهیزات آسانسور درون تونل آسانسور قرار میگیرد .
نگران ظاهر اتصالات بالای کابین نباشید ،مهندسین و طراحان طوری آسانسور هوم لیفت را طراحی میکنند که تاثیری در ظاهر زیبای آسانسور نداشته باشد . انگار که آسانسور بخشی از طراحی و دکراسیون داخلی منزل شما میباشد .
اگر مایلید در مورد سیستم بدون موتور خانه بدون بدونید ، در صفحه آسانسور روملس توضیح دادیم .
3- پیچی
آسانسور خانگی پیچی نسل جدید آسانسور های خانگی میباشد که در اروپا و آمریکا به عنوان مصرف خانگی از آن استفاده میشود . این آسانسور ها توسط یک پیچ بلند و تسمه به حرکت در میآید و احتمال سقوط آسانسور را به صفر میرساند . در صورت پارگی تسمه تنها کابین از حرکت می ایستد .
حداقل فضای مورد نیاز برای این آسانسور ها 80 در 80 سانتی متر است و برای جاهایی که آسانسور یک نفر یا دو نفره مورد نیاز است مناسب میباشد . در ابعاد و ظرفیت های بالاتر هم این آسانسور ها کارایی دارند .
مزایا و ویژگی آسانسورهای خانگی
- قابل نصب برای حداقل فضای ممکن
- قابل نصب با برق تک فاز و کاهش مصرف برق تا 40%
- بدون نیاز به موتورخانه و چاله آسانسور
- امنیت بالای آسانسور نسبت به پله ها
- حرکت درم ، بی صدا و بدون لرزش
- استهلاک کم قطعات به دلیل مصرف خانگی و طول عمر آسانسور
- سرعت قابل قبول
- بدون نیاز به دیوار کشی مجزا در زمان ساخت ساختمان