• شماره تماس

آسانسور هیدرولیک

کاربرد و موارد مصرف آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک معمولا برای مکان هایی که ارتفاع کمی دارند و سرعت بالا اهمیت چندانی ندارد و مورد انتطار نیست استفاده میشود . معمولا سرعت این آسانسورها از 0.63 متر بر ثانیه بیشتر تجاوز نمیکند . ولی در عوض توان و قدرت موتور این اسانسور ها بسیار بالاست و میتوانند ظرفیت های تا 15 تن یا حتی بالاتر را تحمل کنند . استفاده از آن به عنوان آسانسور مسافربر میتوانند تا ظرفیت 13 نفر یا بیشتر را حمل کنند .
به خاطر محدودیت ارتفاع ، آسانسور هیدرولیکی را نمیتوان بیشتر از 4 طبقه طراحی و نصب کرد ولی با طراحی مبتکرانه و خلاقانه مهندسین آسانسور میتوان با روش هایی این آسانسورها را برای ساختمان های 7 طبقه نیز طراحی و اجرا کرد .
از موارد مصرف آسانسور هیدرولیک به چندین مورد میتوان اشاره کرد که به شرح زیر است :

  • به عنوان آسانسور خانگی (Home Lift) در داخل خانه های دوبلکس و تریبلکس به صورت سفارشی در ابعاد 1 نفره ، دونفره و یا بیشتر ساخته میشود .
  • در آپارتمان های مسکونی یا اداری برای جا به جایی ساکنین . میشود آسانسور را هم در داخل ساختمان و هم در نمای ساختمان به صورت پانوراما (شیشه ای) طراحی و اجرا کرد .
  • در هتل ها ، فست فودها و رستوران ها برای انتقال راحت تر و سریع تر سرویس غذا از آشاپزخانه به میز مشتری از آسانسورهای مخصوص حمل غذا یا مونت شارژ استفاده میکنند .
  • به عنوان آسانسور باربر برای شرکت هایی که قسمت اداری و انبارشان در یک ساختمان باشد و نیاز به جا به جایی بار های سنگین دارند .
  • برای جابه جایی خودرو یا لیفترک همراه با بارشان در خارخانه جات و در نمایشگاه های ماشین از آسانسور هیدرولیک استفاده میکنند .

انواع نصب آسانسور هیدرولیک

آسانسور های هیدرولیکی بسته به شرایط و فضایی که برای آن در نظر گرفته میشود ، میتواند نصب و اجرای متفاوتی داشته باشد . برای درک بهتر از انواع این آسانسورها ، آن ها را از نظر نوع و روش نصب به دو صورت جک مستقیم و جک غیر مستقیم تقسیم میکنیم . باید توجه داشته باشید برای اینکه مشخص شود چه نوع آسانسور هیدرلیکی برای شما مناسب است حتما باید از مهندسان با تجربه و خبره راهنمایی و مشاوره بگیرید . میتوانید با مشاوران ما در فیدارآسانسور برای بازدید رایگان هماهنگ کنید یا روی دکمه درخواست مشاوره کلیک کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند .

آسانسور هیدرولیکی جک مستقیم (Direct)

اگر جک هیدرولیک آسانسور مستقیما به کابین یا کارسلینگ (نگهدارنده کابین) متصل شود آسانسور هیدرولیکی به روش جک مستقیم میگویند . به دلیل اتصال مسقیم جک به کابین خطر سقوط در این روش نزیک به صفر است و ایمنی بالاتر نسبت به نوع غیر مستقیم دارد . در صورتی که ارتفاع طول مسیر کمتر از 10 متر (3 طبقه) باشد ترجیحا از جک مستقیم استفاده میکنیم . برای ارتفاعات بالاتر به خاطر خطر کمانه کردن یا شکستگی پیستون بهتر است از جک غیر مستقیم استفاده کرد . آسانسور هیدرولیکی جک مستقیم به دو صورت جک زیر و جک از بغل اجرا میشود .

آسانسور هیدرولیک جک از زیر

قرار دادن جک زیر آسانسور مناسبترین و منطقیترین طراحی آسانسور هیدرولیک میباشد و همچنین در کمترین فضای موجود قابل اجراست (فقط به اندازه عرض کابین) . تمام بدنه جک باید درون چاله در زیر زمین جاسازی شود و تنها سر جک بیرون زمین است .

آسانسور هیدرولیک جک از بغل

آسانسور هیدرولیک جک از بغل به خاطر اتصال مسقیم جک به کابین از ایمنی بسیار بالایی دارد اما به دلیل قرار گرفتن جک در بغل یا پشتی آسانسور فضای بیشتری برای نصب و اجرای آن نیاز است . حداکثر فضایی که باید در نظر بگیریم ، از یک طرف حدود 30 سانتی متر به عرض چاه آسانسور اضافه میشود . همچنین به خاطر فشار نیرو از یک طرف استهلاک و فشار نیرو بیشتر است

آسانسور هیدرولیکی جک غیر مستقیم

اگر جک و کارسلینگ (یوک) آسانسور با یک واسطه به هم متصل شوند آسانسور هیدرولیک غیر مسقیم میگویند . در این روش اتصال کابین به وسیله سیم بکسل یا چرخ و زنجیر انجام میشود . طبیعتا در این سیستم جک هیدرولیک پشت کابین یا بغل کابین اجرا میشود و فضای بیشتری نسبت به نوع مستقیم نیاز دارد . اما در جاهایی که امکان حفر چاهک نیست یا ارتفاع مسیر حرکت آسانسور زیاد است و از جک سه استیجی (مثل آنتن) استفاده میکنند به خاطر احتمال کمانه کردن یا شکسته شدن به اجبار به صورت غیر مستقیم طراحی و اجرا میکننند .

مزایای آسانسور هیدرولیکی

  • نیاز به ساخت موتورخانه در پشت بام نیست . حداقل فضایی به ابعاد 1.5 در 1.5 متر نزدیک جک لحاظ کنیم کافی میباشد . میتوان فضای پرت ساختمان نزدیک به چاه آسانسور را برای این کار در نظر گرفت .
  • دسترسی آسان به موتورخانه و تابلوی آسانسور باعث شده سرویس و نگهداری آسانسور هیدرولیک برای سرویسکار آسانتر شود .
  • به گاورنر نیازی ندارد . تنها پاراشوت را به زیر کابین نصب میکنیم و توسط نیروی فنر ، سیم بکسل یا زنجیر آن را تحریک میکنیم .
  • در موقع پایین آمدن به کمترین میزان مصرف برق میرسد . با استفاده از نیروی گرانشی و تنها با 24 ولت پایین می آید .
  • کاهش استهلاک و هزینه نگهداری به دلیل حذف قطعات محرک مثل موتور ، گیربکس و گاورنر
  • حداقل فضای ممکن برای نصب و راه اندازی به دلیل حذف قاب وزنه و موتور
  • بازدهی توان و قدرت بالا با هزینه کمتر

معایب آسانسورهای هیدرولیکی:

  • مصرف روغن بالایی نسبت به آسانسور کششی دارند . باید هر چند وقت یکبار روغن بطور کامل تعویض شود که این کار آسیب جدی به محیط زیست وارد میکند
  • محدودیت سرعت دارند . سر عتشان معمولا به 1 متر بر ثانیه هم نمیرسد
  • کم بودن متخصص برای سرویس نگهداری

مشخصات فنی و نکات لازم قبل از نصب آسانسور هیدرولیک:

قبل از نصب و اجرای آسانسور هیدرولیکی در پایین ترین سطح ، جایی که کابین به نقطه صفر میرسد باید یک چاهک در نظر بگیریم . عمق چاهک (پیت) باید به گونه ای باشد که بتوان یک جان پناه برای سرویسکار یا نصاب به ابعاد 100*60*50 ایجاد نمود . برای این کار معمولا چاهکی به ارتفاع 140 سانتی متر حفر میکنند .

پاروشوتی که در آسانسور هیدرولیکی نصب میشود به زیر کابین متصل شده و توسط نیروی فنر کار میکند . به این صورت که فشار وارده از طرف سیم بکسل یا زنجیر باعث باز نگهداشته شدن پاراشوت میشود . به محض پاره شدن سیم یا قطع ارتباط کابین با جک نیرو از پشت فنر برداشته شده و کابین در ریل ها قفل میشود .

هزینه نصب آسانسور هیدرولیک

این که شما از چه نوع آسانسوری میخواهید استفاده میکنید و یا برای چه مصرفی قصد راه اندازی آسانسور هیدرولیک را دارید ، تعیین کننده میزان قطعات و تجهیزاتی است که شما باید تهیه کنید . بنابراین مهم است که حتما یک مشاور شما را برای خرید آسانسور مناسب و با کیفیت و البته بهینه از نظر مصرف راهنمایی کند . برای تهیه بهترین و مناسبتری قیمت آسانسور هیدرولیکی با مشاوران فیدارآسانسور مشورت کنید . مشاوران ما از محل شما رایگان بازدید میکنند و براساس مکان ، شرایط و ظرفیتی که درخواست دارید به شما پیشنهاد میدهند . همچنین میتوانید برای اطلاع از قیمت تجهیزات آسانسورتان روی دکمه استعلام قیمت بزنید .